PATATESLİ KUZU HAŞLAMA

Hafif olduğu için  ve etli kemik suyu çocuk larımızın kemik gelişimi açısından  çok önemli olduğundan ara ara yaptığım bir yemektir kuzu haşlama.
Malzemeleri:1kg Kemikli kuzu boyun
4 adet Patates
 2 adet Havuç
Arpacık soğan
Kereviz veya maydanoz sapı
Yeterince su
Yapılışı: Kemikli  Kuzu  etleri düdüklüde 20 dk haşlanır. Sonra patates  havuç soğan ve sebzeler de ilave edilip patates ler yumusayıncaya kadar pişirilir. Afiyet olsun.
Yorum Bırakın
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :

Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.