ÇÖKERTME KEBABI(Bodrum Kebabı)




Merhabalar Sevgili Takipçilerim Bugün sizlere hem Gözlere hemde Midelerimize hitab edecek muhteşem bir lezzetle karşınızdayım.Bu lezzeti daha önce tadmadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum.Misafirlerinizede ikram edebileceğiniz muhteşem bir tad.Ben misafirlerime Yapmıstım ve çok  beğenilmişti. Evet şimdi gelelim yapılışına;
ÇÖKERTME KEBABI
Malzemeler ve Tarifi:4 tane patates kibrit Çöpü büyüklüğünde kizartılır.Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür.  750 gr bifteklik etler ince ve uzun  şerit şeklinde dogranir ve 1saat kadar marine edilir.Tavada suyunu cekinceye kadar pişirilir . Yağı Baharati ilâve edilir.Yoğurdun Üzerine etler dökülür.Domatesle süslenir. AFİYET OLSUN.





Yorum Bırakın
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :

Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.