İftar Sonrası Rahatlatıcı Bitki Çayı Tarifi
Hayırlı Ramazanlar ;
Onbir ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayında Oruç Tutarken Gün Boyu Aç Kalan Midemizi ve İftarın Gelmesiyle Çok Yemek Yiyerek Hazımlığa Neden Oluyoruz.Midemizde Oluşan Şişkinlik Haliyle Bizi Rahatsız Ediyor . Bu Hazımlığa Son Verecek Karışık Bitki Çayımın Tarifi Gelsin O Zaman;
İftar sonrası rahatlamayı sağlayacak bitki çayı tarifi:
Cam veya porselen demliğe 1 poşet papatya, 1 poşet nane, 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil (veya 1 poşet zencefil), 3-4 karanfil koyun.
Üzerine kaynar olmayan sıcak su ilâve edin. Su miktarı 2-3 kupa çay içmenize yetecek kadar olmalı. 5-10 dakika bekletip için.
Sahur sonrası görülen gaz sorunlarını hafifletici tarif:
Cam veya porselen demliğe 1 poşet papatya, 1 poşet rezene, 1 poşet adaçayı, 1 poşet nane, birkaç parça tarçın koyup, üzerine kaynar olmayan sıcak su ilâve edin.
Su miktarı yine 2-3 kupa çay içmenize yetecek miktarda olmalıdır. 5-10 dakika bekletip için.Afiyet olsun.
Onbir ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayında Oruç Tutarken Gün Boyu Aç Kalan Midemizi ve İftarın Gelmesiyle Çok Yemek Yiyerek Hazımlığa Neden Oluyoruz.Midemizde Oluşan Şişkinlik Haliyle Bizi Rahatsız Ediyor . Bu Hazımlığa Son Verecek Karışık Bitki Çayımın Tarifi Gelsin O Zaman;
İftar sonrası rahatlamayı sağlayacak bitki çayı tarifi:
Cam veya porselen demliğe 1 poşet papatya, 1 poşet nane, 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil (veya 1 poşet zencefil), 3-4 karanfil koyun.
Üzerine kaynar olmayan sıcak su ilâve edin. Su miktarı 2-3 kupa çay içmenize yetecek kadar olmalı. 5-10 dakika bekletip için.
Sahur sonrası görülen gaz sorunlarını hafifletici tarif:
Cam veya porselen demliğe 1 poşet papatya, 1 poşet rezene, 1 poşet adaçayı, 1 poşet nane, birkaç parça tarçın koyup, üzerine kaynar olmayan sıcak su ilâve edin.
Su miktarı yine 2-3 kupa çay içmenize yetecek miktarda olmalıdır. 5-10 dakika bekletip için.Afiyet olsun.
Kategori
BİTKİ ÇAYLARI
Yorum Bırakın
Hiç yorum yok :
Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.