HAVUÇ RÜYASI


Muhteşem Bir Lezzet.Gerçekten Denemeye Değer .Havuç Tadı Almıyoruz.Çok Güzel ve Hafif Oluyor.Bisküvi Pastasının Havuçlu Versiyonu Diyebiliriz.Puding Yerine Havuç Püresi Kullanıyoruz.Tamda Havucun Mevsimindeyken Denemeye Değer Bir Tarif.Bence Deneyin Bana Hak Vereceksiniz.Buyrun Malzemeleri;
Malzemeler:1kg havuç
1.5 su bardağı toz şeker (damak tadınıza göre arttırabilir siniz
4 yemek kaşığı nişasta suyla açılacak
1limon kabuğu rendesi
1adet limon suyu
1 paket vanilya
ceviz (çekilmiş iri)
1.5 paket kare bisküvi pöti beurre
Yapılışı:Tencereye 5 bardak suyu koyup üzerine Havuçları ve şekeri ilave ederek yumusayıncaya kadar pişirin.
Blendırdan geçirin.4 yemek kaşığı nişastayı yeterli miktarda su ile açıp püre ye ilave edin.
Son olarakta limon rendesini ni limon suyunu ve vanilyasini ilave edin. Havuç püresini ılıtın.Ben boton kalıp kullandım Siz borcamdada yapabilirsiniz.Borcam veya kalibıniza bir kat bisküvi bir kat püre aralarınada ceviz koyarak 4 veya 5 kat yapıp buzdobinda dinlendirin. Soğuyunca servis yapın. Afiyet olsun.



Yorum Bırakın
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :

Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.