Kabak Sıyırma


Kabak kızartmasından daha lezzetli hem daha pratik oluyor.Kabaklar hiç bir yer yağolmadan kızarıyor bide bol Sarımsaklı yoğurt ile mükemmel bir meze garnitür oluyor kesinlikle deneyin çok beğeneceksiniz şimdiden garanti veriyorum.

Malzemeleri ;
3 adet  Sakız kabak (Kızartmalık,yemeklik)
1kase Sarımsaklı yoğurt
3yemek kaşığı Zeytinyağı veya sıvıyağ
Yapılışı:
Kabakları Çekirdek kısmı görünene kadar soyunu yardımıyla sıyırttın.tavaya yap koyup üzerini kapakla örtün kabaklar yumuşayana kadar pişirin.kabaklar soğuyunca sarımsaklı yoğurt ekleyip pul biberi ile süsleyin Afiyet Olsun.




Yorum Bırakın
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 yorum :

Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.