Güveçte Mantarlı Tavuk
AYRINTILI yapım aşamalarını takip ederek daha kolay yapabilirsiniz Kolay gelsin
Bu akşam güzel ve gayet doyurucu bir anayemek Güveçte Mantarlı Tavuk tarifim var sizlere Yanında pilavla ve ayranike harika gidiyor
Malzemeleri;
400 gr tavuk göğsü
300 gr kültür mantari
1 soğan 1 tane yeşil biber
1 tane kırmızı biber
Yeterince domates salçası
Zeytinyaği Tuz
300 gr kültür mantari
1 soğan 1 tane yeşil biber
1 tane kırmızı biber
Yeterince domates salçası
Zeytinyaği Tuz
1su bardağı sıcak su
Üzeri için;
Kaşar peyniri rendesi
Yapılışı ;
Soğanları biberleri yağda yumuşayıncaya kadar pişirin. Salçasınıda ekleyip daha sonra tavuk ve mantarları ilave edip güzelce kavurup sıcak suyunuda ekleyip 1 taşım kaynatıp altını kapatın. Harcı güveçlere pay edip üzerine kaşar peynirini ilave edip üzeri kızarınca ya kadar pişirin. AFİYET OLSUN.
Yorum Bırakın
Hiç yorum yok :
Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.