Marine Edilmiş Kuzu Pirzola



 Pirzolayı vaktiniz varsa mangal ateşinde  yapmanızı tavsiye ederim.İnanılmaz   lezzetli oluyor. Benim vaktim yok en pratik haliyle yapmak isterim birde lezzetli olsun istiyorum diyorsanız ozaman gelin birlikte bu tarifi yapalım afiyetlede yiyelim.Ben en pratik pişirme yöntemi olan bana göre tabiki tost makinesinde yapıyorum.Vaktiniz varsa 1gün önceden marine ederseniz çok daha lezzetli bir tat yakalamış olursunuz
Malzemeler:
1 kg kuzu pirzola 
Marine için malzemeler;
Yarım çay bardağı Zeytinyağı
Tuz
Pulbiber (1çay kaşığı olacak baharatlar)
Karabiber
Kekik
Yapılışı:
kuzu pirzolaların üzerine yağını tuzunu baharatlarını koyup elinizle iyice harmanlayıp 3saat kadarbekletin.vaktiniz varsa 1 gün bekletin .tost makinesinde altını üstünü pişirip servis yapın
Afiyet olsun.
yanında Fırında patates pilav vesalata eşliğindeservis yapın



Yorum Bırakın
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :

Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.