TAVUKLU MANTAR SOTE
Muhtesem ikililerden birtanesi bence
Yine Muhteşem Bir Lezzet Daha Karşınızda Duruyor.
Mantar ve Tavuğun Muhteşem Uyumu .Bu nefis lezzeti sizlerde denemek istermisiniz .
Tavuklu Mantar Sote Malzemeleri:
- 400 gr tavuk gögsu
- 500 gr kültür mantarı
- 1 orta boy soğan
- 1adet kırmızı biber
- Yeterince domates salçası
- pul biber karabiber cok az kimyon
- Yarım çay bardağı Zeytinyağı
- yeterince tuz
- Not; Mantarları suda hızlı bir şekilde yıkayıp hemen kurulayın.Yoksa kararır.
- Yapılışı:Soğanları yemeklik doğrayın.
- Yağda soteleyip küp küp doğranmış tavukları ilave edin.
- Rengi dönünce Mantarları ilave edin.
- Mantarlarda 1 kaç dakika sotelendikten sonra salçasını ekleyin.
- Tencerenizin ve Tavanızın Ağzını Kapatıp Kavurma işlemine devam edin.
- Mantarlar ve Tavuklar pişince baharatını tuzunu ilave edin.
- Afiyet olsun
Bayiliyorum bu mantar yemegine...
YanıtlaSilC'est magnifique.
YanıtlaSilMm leziz gorunuyor.agzimin suyu akti.
YanıtlaSil