Taze Biberiyeli Somon Balığı

Yaz kış demeden bıkmadan usanmadan yediğimiz Somon Balığı nı birde taze Biberiyeli Denemenizi Tavsiye Ederim.Biberiyeleri Çıtır Çıtır Yemeyi Unutmayın. Bence Somonla Uyumu Nefis.  En Lezzetli ve En Pratik Şekli ile Yapım Aşamaları Ve Malzemeleri ise : 
750 gr somon balığı
Taze Biberiye
Yeterince tuz
yağlı kağıt
Yağa Gerek Yok.(Somon Balığının yağı yeterli oluyor. )
Patates ve Havuç Garnitür için. 3 adet orta boy patates 
1adet havuç. 
3 yemek kaşığı zeytinyağı
 Tuz
 pulbiber
taze Biberiye
Yapılışı :
Patates ve havuçlar, pul biber Biberiye tuz ve zeytinyağı ile Harmanlanacak. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye koyun . Yanınada Balıkları koyun Balıkları tuzlayın ortalarına taze Biberiye koyup önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. AFİYET OLSUN 

Fırına Girmeden Önceki Hali




Yorum Bırakın
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :

Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.