PATATES KAVURMASI
1kg küçük boy haşlanmış patates
2 adet orta boy soğan
2 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı ev yapımı tatlı biber salçası
1yemek kaşığı domates salçası
Yeterince zeytinyağı
Karabiber Tuz Maydanoz
Yapılışı:
Yemeklik doğranmış soğanlar biberler zeytinyağı nda kavrulur.
Salcası ilave edilip kavrulma işlemine devam edilir..
Küp doğranmış patateslerde ilave edilip güzelce kavrulur.
Tuzu ve baharatla
rıda ilave edilip ocağın altı kapatılır.
Son olarakta maydanoz lar eklenip servis yapılı r.
Afiyet olsun.
Kategori
GARNİTÜRLER
Yorum Bırakın
Hiç yorum yok :
Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.